Zuid-Europa

Zuid-Europa

Droomvakantie naar Zuid-Europa!

Wanneer je een vakantie naar Zuid-Europa aan het plannen bent zal je erachter komen dat er veel mooie bestemmingen zijn waar je naartoe kan gaan. Zuid-Europa is niet alleen goed bereikbaar met de auto maar ook wanneer je het vliegtuig pakt ben je binnen no-time op prachtige plekken. Tijdens een vakantie rondom de middellandse zee geniet je van het mediterrane klimaat.

Strandvakanties in Zuid-Europa

Op het gebied van strandvakanties heeft Zuid-Europa veel pareltjes. Navagio Beach is het meest gefotografeerde strand van Griekenland. En dat is niet gek, want achter de steile rotswand ligt een waar paradijs met spierwit strand en helderblauwe zee. Maar ook als je op vakantie gaan naar de Canarische eilanden ben je omringt met prachtige stranden. Wil je nou echt een insta-prefect stand? Dan moet je zeker naar Tropea Beach in Italië!

Stedentrips in Zuid-Europa

Naast geweldige zonvakanties kan je in Europa ook op citytrip! Wat dacht je van Lissabon, Rome, Barcelona of zelfs Zagreb? Het voordeel van een stedentrip in Zuid-Europa is dat je kunt genieten van het heerlijke klimaat terwijl je de stad ontdekt. ’s Avonds nog heerlijk op een terrasje neerploffen? Zuid-Europese steden hebben de leukste terrassen en lange zomeravonden.

Bekende Zuid-Europese eilanden

De bekendste Zuid-Europese eilanden zijn Ibiza, Mallorca en Kreta. Het grootste voordeel van een vakantie naar een eiland is dat de zee altijd in de buurt is. Ook zijn veel bezienswaardigheden goed bereikbaar qua afstand omdat eilanden vaak niet te groot zijn. Zuid-Europese eilanden die niet mogen ontbreken op je bucketlist zijn: De witgekalkte huizen op Santorini, feesten op Ibiza en de prachtige zandstranden van Malta. Het mooie aan Ibiza is dat je er niet alleen heen hoeft te gaan om te feesten. Ibiza heeft ook een zeer rustige kant, waarbij je gelijk het echte hippie gevoel krijgt.   

Onverwacht leuke bestemmingen

Zuid-Europa heeft naast de bekende bestemmingen ook een hele hoop onverwacht leuke bestemmingen. Wil je er graag even tussenuit maar niet heel de tijd andere toeristen tegen komen? Kies dan voor een wat onbekendere bestemming en ga helemaal op in de cultuur en lokale bevolking. Een rustige en onbekende plek om naartoe te gaan is bijvoorbeeld de Pelion regio in Griekenland. Deze bestemming is zowel in de zomer als in de winter een fantastische plek om op vakantie te gaan. En tijdens je vakantie naar Pelion is een bezoek aan de stad Volos zeker de moeite waard. Ben je op zoek naar wat meer avontuur? Dan is Tarn Canyon in Frankrijk een perfecte bestemming. Paragliden, kano-kajakken of een andere uitdagende activiteit. In Tarn Canyon aan adrenaline geen gebrek!

Geniet ook van uw vakantie!

Wil jij ook de droomreis van je leven maken en betalen in termijnen? Klik dan hieronder op Direct aanvragen en vul je gegevens in.

Lees ook:

Noord-Amerika

Noord-Amerika is het noordelijke deel van het continent Amerika, hieronder vallen onder andere de bekende landen Canada, de Verenigde Staten, Mexico en Cuba. Maar Noord-Amerika heeft naast deze landen nog zo veel meer te bieden.   De Verenigde Staten Waar moeten we beginnen? De VS is echt een land waar je verschillende keren naartoe kan […]

Azië

Reizen naar Azië zijn populair. En dat is niet gek, want een reis naar Azië is relatief goedkoop. Omdat Azië zo groot is zijn er vele mogelijkheden om naartoe te reizen. Wie bij Azië alleen denkt aan China en Japan heeft het mis! Azië is het grootste werelddeel op de aarde, genoeg om naartoe te […]