Azië

Azië

Reizen naar Azië zijn populair. En dat is niet gek, want een reis naar Azië is relatief goedkoop. Omdat Azië zo groot is zijn er vele mogelijkheden om naartoe te reizen. Wie bij Azië alleen denkt aan China en Japan heeft het mis! Azië is het grootste werelddeel op de aarde, genoeg om naartoe te reizen dus.


Thailand

Thailand is een van de populairste Aziatische bestemmingen. Dit komt omdat Thailand zo veel te bieden heeft. Een reis naar Thailand begint vaak in de hoofdstad Bangkok. Deze stad alleen al heeft zo veel bezienswaardigheden. Prachtige tempels, geweldig uitgaansleven en heerlijke eetgelegenheden. Wil je de stad ontvluchten? Dan ga je natuurlijk naar een van de prachtige witten stranden.

China

China is een land met een bijzondere cultuur, en met 1,3 miljard inwoners het land met de meeste inwoners. Omdat China zo groot is, is het verstandig om alvast te oriënteren welke hotspots je zeker niet over wil slaan. Een bezienswaardigheid die je bijna niet mag overslaan en echt wereldberoemd is, is de Chinese Muur. De Chinese Muur is sinds 2007 zelfs verkozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Ook zijn de Chinese steden echt de moeite waard om te bezoeken. Deze steden hebben vaak meer inwoners dan ons kikkerlandje. De drie bekendste Chinese steden zijn: Beijing, Shanghai en Peking.

Japan

Japan is zo’n land die je waarschijnlijk al heel vaak in films, op foto’s en in video’s voorbij hebt zien komen. Maar het magische van Japan is dat je pas echt de sfeer en cultuur voelt wanneer je er bent. Japan heeft fantastische bezienswaardigheden en een bijzondere cultuur. Een bezoek aan de hoofdstad Tokyo mag je zeker niet overslaan. Van karaoke zingen tot echte sushi eten, deze stad staat nooit stil en met 35 miljoen inwoners is dat niet gek. Dat Japanners vreemde gewoontes hebben is je waarschijnlijk niet ontgaan. Je zult je ogen uitkijken tijdens een vakantie naar Japan.

Liever een zon zee strand vakantie?

Wanneer je aan het oriënteren bent naar een zon vakantie moet je zeker Azië niet uitsluiten. Er zijn zo veel idyllische bestemmingen. Bijvoorbeeld de Malediven, deze eilandengroep bestaat uit 1190 koraaleilanden. De Malediven is echt een droombestemming, met witte stranden en prachtig koraal. Maar ook de Filipijnen is een perfecte bestemming als je op zoek bent naar adembenemende stranden.

Op avontuur?

Veel reizigers kiezen er ook voor om met een backpack op reis te gaan. Hiervoor zijn eigenlijk alle landen wel geschikt. Populaire landen om een backpack reis te maken zijn: Vietnam, Indonesië, Laos en Cambodja. Het voordeel van een backpack reis is dat je vaak voordelig kan reizen.

Geniet ook van uw vakantie!

Wil jij ook de droomreis van je leven maken en betalen in termijnen? Klik dan hieronder op Direct aanvragen en vul je gegevens in.

Lees ook:

Noord-Amerika

Noord-Amerika is het noordelijke deel van het continent Amerika, hieronder vallen onder andere de bekende landen Canada, de Verenigde Staten, Mexico en Cuba. Maar Noord-Amerika heeft naast deze landen nog zo veel meer te bieden.   De Verenigde Staten Waar moeten we beginnen? De VS is echt een land waar je verschillende keren naartoe kan […]

Zuid-Europa

Droomvakantie naar Zuid-Europa! Wanneer je een vakantie naar Zuid-Europa aan het plannen bent zal je erachter komen dat er veel mooie bestemmingen zijn waar je naartoe kan gaan. Zuid-Europa is niet alleen goed bereikbaar met de auto maar ook wanneer je het vliegtuig pakt ben je binnen no-time op prachtige plekken. Tijdens een vakantie rondom […]