Noord-Amerika

Noord-Amerika

Noord-Amerika is het noordelijke deel van het continent Amerika, hieronder vallen onder andere de bekende landen Canada, de Verenigde Staten, Mexico en Cuba. Maar Noord-Amerika heeft naast deze landen nog zo veel meer te bieden.  

De Verenigde Staten

Waar moeten we beginnen? De VS is echt een land waar je verschillende keren naartoe kan reizen en steeds weer een andere vakantie kan beleven. Populair zijn de steden New York, Miami, Los Angeles en San Francisco. Deze steden zijn echt de moeite waard om naartoe op vakantie te gaan. Maar naast prachtige steden heeft de VS ook nog prachtige natuurgebieden. Deze nationale parken zijn erg populair tijdens een roadtrip. En roadtrippen is daarmee ook een van de populairste manieren om door de VS te reizen. Een roadtrip kan je zowel met de auto als met een camper maken. Het hangt heel erg af van je wensen, maar voor beide opties zijn er goede faciliteiten. Een roadtrip is de perfecte manier om steden en natuur te combineren, wat voor je het weet sta je de ene dag in de Grand Canyon en de andere dag op de strip in Las Vegas.

Canada

Canada is het op één na grootste land van de wereld en met prachtige natuurgebieden zeker de moeite waard om een keer naartoe op vakantie te gaan. De Canadezen staan bekend om hun oprechte vriendelijkheid. Je zal je zeker welkom voelen in dit fantastische land. Dat Canadezen van sport houden is je vast niet ontgaan, tijdens een vakantie in Canada is het ook zeker de moeite waard om naar een ijshockeywedstrijd te gaan. Een bezoekje aan Toronto, Montreal, Vancouver, Ottawa of Calgary? Canadese steden staan bekend als vette bestemmingen. Naast fantastische steden biedt Canada ook prachtige natuur, bezoek een van de nationale parken. En natuurlijk mag een bezoekje aan de Niagara falls ook niet ontbreken. Wist je dat Canada ook een perfecte bestemming is voor jouw wintersportvakantie? 

Mexico

Mexico is de perfecte vakantiebestemming als je graag een nieuwe cultuur wilt ontdekken. En de Mexicaanse cultuur heeft gelukkig meer te bieden dan alleen sombrero’s, taco’s en tequila. Er zijn zo veel hotspots die je niet mag overslaan tijdens een vakantie naar Mexico, daarom raden we je aan om zeker voor twee weken naar Mexico te reizen. Je kunt ervoor kiezen om heel de vakantie op een plek te blijven. Maar het is ook populair om een route te plannen. Mexico heeft veel paradijselijke bestemmingen. Het magische eiland Isla Holbox, Valladolid de oudste koloniale stad van Yacatan of het ontspannende stadje Tulum.

De Nederlandse Antillen

En laten we natuurlijk de Nederlandse Antillen niet vergeten. Want een vakantie naar een van de ABC-eilanden Aruba, Bonaire of Curaçao moet zeker op je buckelist staan. Deze eilanden zijn stuk voor stuk prachtige bestemmingen. Witte stranden, Caribische sferen en Prachtige gebieden. De eilanden hebben veel overeenkomsten maar welk eiland het leukste is? Ja daar moet je zelf maar achter komen!

Geniet ook van uw vakantie!

Wil jij ook de droomreis van je leven maken en betalen in termijnen? Klik dan hieronder op Direct aanvragen en vul je gegevens in.

Lees ook:

Azië

Reizen naar Azië zijn populair. En dat is niet gek, want een reis naar Azië is relatief goedkoop. Omdat Azië zo groot is zijn er vele mogelijkheden om naartoe te reizen. Wie bij Azië alleen denkt aan China en Japan heeft het mis! Azië is het grootste werelddeel op de aarde, genoeg om naartoe te […]

Zuid-Europa

Droomvakantie naar Zuid-Europa! Wanneer je een vakantie naar Zuid-Europa aan het plannen bent zal je erachter komen dat er veel mooie bestemmingen zijn waar je naartoe kan gaan. Zuid-Europa is niet alleen goed bereikbaar met de auto maar ook wanneer je het vliegtuig pakt ben je binnen no-time op prachtige plekken. Tijdens een vakantie rondom […]